You are here

Vine al Pallars, viu el Jussà

What to do

Vine al Pallars, viu el Jussà

Vine al Pallars, viu el Jussà

El projecte Vine al Pallars, Viu el Jussà proposa 60 sortides guiades de senderisme, gratuïtes pels qui s’allotgin als establiments participants, que es duen a terme tots els caps de setmana entre mitjans d’abril i finals de desembre, i diàriament el mes d’agost.

Les rutes guiades de senderisme estan dividies en tres nivells de dificultat per adaptar-se a les capacitats de tot tipus de visitants, tot i que abunden les rutes fàcils i mitjanes.

Cada itinerari ofereix una vivència única i irrepetible que permet al turista sentir-se immers en el paisatge i ser capaç de reconèixer els trets essencials de la seva riquesa: la geologia, la biodiversitat i també la petjada de l’home al llarg de la història.

Més enllà de les rutes de senderisme, “Vine al Pallars, viu al Jussà” ofereix als clients dels establiments turístics adherits descomptes en restaurants i en activitats de caràcter lúdic i cultural del territori, així com en la compra de diferents productes de la zona.

“Vine al Pallars, Viu el Jussà” és un projecte del col·laboració públic-privada: sorgeix de la iniciativa privada, destacant l’Associació de Turisme Rural del Pallars Jussà, l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic (APAT) i un conjunt de professionals, equipaments i productors del Pallars Jussà. Per la part pública, compta amb el suport del Consell Comarcal del Pallars Jussà, de 10 ajuntaments i de l’IDAPA.

Més informació a la seva web:

viujussa.cat