You are here

Elektra. Festa de l'aigua i la llum.

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /usr/home/pallarsjussa.net/web/includes/file.phar.inc).

Activities

Elektra. Festa de l'aigua i la llum.

Friday, 27 September, 2024 (All day) to Sunday, 29 September, 2024 (All day)

Del 27 al 29 de setembre l'Ajuntament de Tremp i l'associació irineus.Watt celebraran la festa de l'aigua i la llum, un esdeveniment de periodicitat anual, de rememoració històrica dels fets més trascendents que van canviar l'economía, la societat i el paisatge del Pallars. 

Aquesta festa pretén posar de manifest l'impacte que va tenir l'arribada de la Canadenca a la comarca, per això, els continguts i la programació aniran adreçats a sensibilitzar els ciutadans i els visitants sobre els seus valors històrics i patrimonials.

la primera edició combinara diferents activitats (lúdiques, formatives, de lleure) obertes a tota la població en formats tradicionals i innovadors, però tenint sempre el rigor i la divulgació històrica com a referent. El públic podrà gaudir d'una programació variada on, entre d'altres propostes trobarem xerrades temàtiques, exposicions, concerts, visites guiades i espectacles teatrals. En aquest últim cas, comptarem amb la col·laboració de la companyía de teatre Comediants.