You are here

Allotjar-se al Pallars Jussà té premi: Descobreix el patrimoni de forma gratuïta!

News

Allotjar-se al Pallars Jussà té premi: Descobreix el patrimoni de forma gratuïta!

El Pallars Jussà, terra de contrastos i paisatges espectaculars, t'obre les portes a un món d'aventures i descobriments. El Consell Comarcal del Pallars Jussà, en la seva ferma aposta per un turisme sostenible i de qualitat, llança un nou programa d'excursions guiades gratuïtes per a allotjats a la comarca. El projecte “Descobreix el Jussà, Rutes Culturals i Històriques al Cor de la Comarca" dona el tret de sortida aquest juliol.

Un ventall d'experiències autèntiques per a tots els gustos:

ELS VOLTORS DEL JUSSÀ: El proper 14 de juliol arriba la primera cita. Una proposta per descobrir les aus carronyaires de la comarca en el seu hàbitat natural. Podràs observar-les de la mà d’Albert Cereza un guia expert al capdavant de Salvatgines.

SOTA ELS ESTELS DE MUR: La segona cita serà el 19 de juliol, prepara't per a submergir-te en la història medieval del Castell de Mur combinada amb una observació dels estels i cel nocturn amb l’astrofísic Kike Herrero de Celístia Pirineus.

Aquestes sortides són només un tast del que el Pallars Jussà pot oferir. Estem preparant una programació anual perquè descobreixis paisatges espectaculars, pobles amb encant, tresors paleontològics, els vestigis del Front del Pallars, les bruixes de la Vall Fosca i llegendes. Propostes quinzenals amb les que esperem que gaudeixis.

Per a més informació i reserves:

Visita la pàgina web: https://www.pallarsclick.com/

Truca a l’Epicentre: 973 65 34 70

Recorda:

Les places són limitades, per tant, reserva amb antelació.

Per a beneficiar-te de la gratuïtat, has d'estar allotjat en un establiment turístic del Pallars Jussà, l’hoteler et facilitarà un codi promocional quan facis la reserva.

Consulta les condicions generals del programa a la pàgina web

No et perdis aquesta oportunitat única de descobrir el patrimoni del Pallars Jussà! Fes el pas i vine al Jussà, un paradís d’experiències t’espera!