You are here

Les millors activitats d’estiu al Pallars Jussà a Ràdio Tremp

News

Les millors activitats d’estiu al Pallars Jussà a Ràdio Tremp

Les activitats turístiques d’estiu i les iniciatives de l’operació “Foment del Patrimoni Natural del Pallars Jussà, promogudes gràcies al Fons FEDER han estat les protagonistes del programa de ràdio: El Consell respon que s’ha emès a Ràdio Tremp aquest dimarts 26 de juliol

La Marta Palau tècnica de l’oficina de turisme de l’Epicentre, el centre de visitants del Geoparc, ha parlat del perfil dels visitants i les seves demandes més habituals, destacant tota l’ oferta d’activitats culturals i lúdiques que es pot trobar a la comarca aquest mes d’agost i on trobar la informació i els diversos fulletons turístics.

També l’ha acompanyada la Núria Tuneu, tècnica d’impuls i dinamització del Consell comarcal per parlar de les actuacions de l’operació “Foment del Patrimoni Natural del Pallar Jussà” una iniciativa que té l’objectiu de promoure l'aprofitament i preservació de tot el patrimoni natural i alhora fomentar el turisme sostenible i l'ocupació per tal d'ajudar a fixar gent al territori.

Actualment s’està treballant en diverses accions. D’una banda en les obres de l’itinerari pel marge dret del Noguera Pallaresa per unir  els embassaments de Sant Antoni i Terradets, en segon lloc, ha sortit a licitació les obres per rehabilitar les antigues escoles de Pessonada i convertir-les en el centre d’interpretació de la Natura a Boumort, i també s’està avançant en una aplicació de realitat augmentada amb la que els visitants i locals podran veure amb el seu mòbil 5 escenes de diversos moments històrics tot passejant pel territori. Finalment també ha sortit a licitació la nova web turística que permetrà tenir recursos més atractius per promoure el territori.

Per saber-ne més detalls, podeu recuperar el programa aquí: https://www.mixcloud.com/radiotremp/r%C3%A0dio-tremp-el-consell-respon-turisme-al-pallars-26072022/

 

I consultar el calendari d’activitats a la nostra web:

https://www.pallarsjussa.net/ca/activitats