Se encuentra usted aquí

Sessions en línia d'Instamaps

Actividades

Sessions en línia d'Instamaps

Jueves, 28 Octubre, 2021 - 09:30

Les sessions s'adrecen a tots els usuaris i s’evolucionarà des de les funcionalitats més bàsiques als usos més evolucionats. Es farà un repàs de les diferents funcionalitats i possibilitats de la plataforma a partir de la realització de tres mapes concrets, que permetran mostrar les possibilitats i les funcionalitats de l’eina. També es farà un repàs de les noves funcionalitats i millores.

Es realitzaran 3 mapes que permetin mostrar l’ús i les potencialitats de l’eina:

Mapa 1. En base a la creació i l'ús de geoinformació per part de l’usuari (turisme, excursionisme, activitats de muntanya).

Mapa 2. En base a la pujada de dades des d'arxius i estilització: mapes dinàmics (informes, mapes d'estats, mapa a partir de la informació pròpia dels usuaris, fulls d’Excel).

Mapa 3. En base a la pujada de dades del núvol i visualització. Consum de serveis de dades al núvol (mapes dinàmics, Drive, Onedrive, Sharepoint, dades obertes).

Ambdues sessions seran iguals; únicament canvia l’horari, en fer-se una al matí i l’altra a la tarda, intentant afavorir que tothom qui ho vulgui pugui assistir-hi.

No cal que us inscriviu prèviament. Aquestes sessions no són presencials. Es faran mitjançant l’eina Microsoft Teams. Només necessiteu l’enllaç de la sessió corresponent per connectar-vos-hi el dia de la sessió.