Vous êtes ici

Formació virtual "La innovació aplicada a petites empreses turístiques del Pallars Jussà" - maig i juny 2021

Nouvelles

Formació virtual "La innovació aplicada a petites empreses turístiques del Pallars Jussà" - maig i juny 2021

Adreçada al sector turístic del Pallars Jussà, el proper dimecres 5 de maig comença la formació en INNOVACIÓ APLICADA A PETITES EMPRESES TURÍSTIQUES.

Has detectat punts crítics en la teva empresa però no saps molt bé com abordar-los? Creus que caldria innovar en el teu negoci per respondre millor a les noves necessitats del turisme? Tens al cap generar nous productes o serveis i dubtes a l’hora de comercialitzar-los o comunicar-los?

En aquest itinerari formatiu i d’acompanyament intentarem donar resposta a totes aquestes qüestions i altres que ens pugueu plantejar.

L’itinerari està format per 6 sessions que es realitzaran en format virtual els dimecres del 5 de maig al 9 de juny, de 16.30h a 18.30h. Si no pots assistir a alguna sessió també et pots inscriure per rebre el vídeo de la sessió i visualitzar-lo en el moment que et vagi bé.

En acabar, les empreses que hagin seguit tota la formació optaran a un assessorament personalitzat.

Amb aquestes sessions sobre la innovació, el Consell Comarcal del Pallars Jussà continua amb la dinàmica dels darrers anys d’oferir formació adreçada a les empreses i professionals del sector turístic, mitjançant el Projecte Treball a les 7 Comarques.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç.