Se encuentra usted aquí

ENGEGA EL XX CONCURS DE FOTOGRAFIA: INDRETS DE LA VALL FOSCA

Noticias

ENGEGA EL XX CONCURS DE FOTOGRAFIA: INDRETS DE LA VALL FOSCA

Si ets un fotògraf aficionat o professional, ja pots participar al XX Concurs de fotografia que ha convocat l’Ajuntament de la Torre de Capdella.

Aquest certamen té l’objectiu de difondre l’entorn de la Vall Fosca, el seu patrimoni natural, cultural i humà a través de la mirada única dels seus visitants.  Les fotografies que s’hi presentin poden recullir els seus paisatges,  les activitats i treballs que s’hi desenvolupen, així com els pobles , les esglésies, els camins, els ponts i  les fonts...En la categoria general. Enguany, a més, hi ha una categoria especial per a fotografies en blanc i negre.

Cada autor podrà presentar un màxim de 4 fotografies que optaran a 3 premis: el Premi Manel Dalmau a la millor fotografia del 2024, dotat de 500 €; el Primer premi per categoria de concurs, dotat amb 250 € i la Menció d’honor a les 2 fotografies finalistes de cadascuna de les dues categories.

El Concurs es fa a través de la web de la Vall Fosca que espera rebre un mosaic de racons que capturin la seva essència de manera espectacular.

Per aquest motiu, el concurs vol premiar les imatges innovadores i inspiradores, de llocs desconeguts per molts de nosaltres, vol oferir noves visions dels pobles, de les feines que s’hi realitzen, i de la fauna com una zona plena de vida, i natura, sempre respectant el medi que ens envolta. Es valorarà que les fotos reflecteixin amb fidelitat la realitat observada o viscuda. El termini de presentació de fotografies finalitzarà el 15 de juliol

Consulta totes les bases aquí