Se encuentra usted aquí

Jornades Formatives al Pallars Jussà per impulsar la competitivitat turística

Noticias

Jornades Formatives al Pallars Jussà per impulsar la competitivitat turística

El Pallars Jussà acollirà un cicle de jornades formatives dedicades a fomentar la innovació i la professionalització com a elements clau per a millorar la competitivitat turística. Aquestes sessions se centraran en diverses àrees per tal d’ aportar nous coneixements i estratègies per al sector turístic i comercial.

Aquesta acció s’emmarca dins el projecte “Treball a les comarques” amb que el SOC promou projectes ocupacionals i de desenvolupament local a diverses comarques seleccionades pel Govern.  L’objectiu és estimular la creació d’activitat econòmica i la generació d’ocupació que afavoreixi la permanència de la població al territori.

El tret de sortida es farà el pròxim 5 de febrer a  l'Epicentre de Tremp. El centre de visitants del Geoparc  serà l'amfitrió d'una sessió dedicada al benchmarquing i a l'associacionisme com a estratègia turística territorial. La consultora turística Sílvia Arau compartirà els resultats d'un informe sobre altres associacions catalanes, amb la participació directa d'aquestes entitats per fomentar un intercanvi d'experiències.

Per complementar aquesta acció es realitzaran 3 microcàpsules formatives d’1 hora de durada i en format online.

La primera jornada es dedicarà a La Qualitat Turística en Empreses i Destinacions:  i es parlarà de Segells, Distintius i Certificacions. Aquesta sessió també serà a càrrec d’Arau i tindrà lloc el 21 de febrer. La ponent abordarà les certificacions existents i explicarà com aquestes poden contribuir a millorar la gestió interna i el posicionament de les empreses i destinacions turístiques.

La següent formació se celebrarà el 28 de febrer i la temàtica versarà sobre la creació d'experiències turístiques autèntiques i originals a la comarca. La ponent Anna Sans destacarà la importància de les sinergies entre el teixit empresarial per enriquir l'oferta del territori, amb l'exposició de casos d'èxit.

Finalment, El 6 de març, tindrà lloc la tercera jornada en línia, on la Montse Pujol de Badabadoc Comunicació oferirà eines pràctiques per millorar la visibilitat dels establiments i entitats turístiques. Es presentaran exemples d'accions comunicatives i es parlarà de l'ús eficaç d'eines per planificar i gestionar el temps.

Aquestes jornades representen una oportunitat única per a tots els professionals del sector turístic i comercial del Pallars Jussà per actualitzar-se i millorar les seves estratègies en un context en constant evolució.

INSCRIPCIONS: https://forms.gle/Kopn1KUQSFdzs95j9