Se encuentra usted aquí

En marxa les millores horàries al servei de la línia Lleida – La Pobla de Segur de Ferrocarrils

Noticias

En marxa les millores horàries al servei de la línia Lleida – La Pobla de Segur de Ferrocarrils

Avui s’han posat en marxa les modificacions de FGC que amplien i ajusten l’oferta entre Lleida i La Pobla de Segur.

Aquests canvis permetran millorar les connexions amb altres trens cap a Barcelona.

Concretament s'avança 15 minuts la sortida de Lleida a La Pobla de dos trens del matí, passant a ser a les 04.59h i a les 07.32h això farà que també es pugui avançar el primer tren que surt de la Pobla 06.53h i així arribar a Lleida a les 08.26h, un horari que permet arribar a Lleida abans de les 9h per cites mèdiques o iniciar qualsevol activitat a aquella hora, així com enllaçar amb els trens d’Alta velocitat.

D’altra banda, dos trens que fins ara circulaven únicament entre Lleida-Balaguer al migdia passaran a perllongar el seu trajecte amb origen i destinació a La Pobla de Segur. Així doncs, sortiran de Lleida a les 13.39 h i de La Pobla de Segur a les 13 h. Fins ara ho feien a les 13.30 h de Lleida i a les 14.08 h de Balaguer.

En cap de setmana, s’incorporaran tres noves circulacions comercials, els dissabtes i diumenges a les 5.27 h, de Lleida a Balaguer, i els dissabtes a les 19.38 h, de Balaguer a Lleida.

A més, s’ha preparat un dispositiu de comunicació a les estacions per informar de la posada en servei d’aquests nous horaris, que es poden consultar al cercador de la pàgina web de Ferrocarrils i a l’aplicació per a mòbils.

Per a més informació:
https://www.fgc.cat/es/red-fgc/linea-lleida-la-pobla/

També podeu consultar i descarregar-vos els nous horaris a la nostra web: https://pallarsjussa.net/Pdfs/Horaris%20bus-tren%20del%20Pobla_Lleida_20...