Vous êtes ici

Nous punts d’informació 24h a les oficines de turisme de Tremp i la Pobla de Segur

Nouvelles

Nous punts d’informació 24h a les oficines de turisme de Tremp i la Pobla de Segur

El passat mes d'abril es van instal•lar 2 nous aparadors interactius a les oficines de turisme del Pallars Jussà. Aquestes noves pantalles tàctils estaran en funcionament les 24 h per tal de poder oferir informació turística als visitants de la comarca quan els 2 equipaments de referència siguin tancats.

Aquest recurs forma part de la millora en la senyalització del Geoparc Orígens i s’inclou dins de l’operació “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la dinamització turística del Pallars Jussà”, el 50% està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER de la Unió Europea en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i cofinançada amb la col•laboració de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Tremp i el de la Pobla de Segur.

Cada pantalla compta amb 4 apartats amb contingut diferent per als 2 municipis. D’una banda a l’epicentre, el centre de visitants del Geoparc, s’hi destaca el Congost de Mont-rebei, el Geoparc Orígens, l’Agenda d’activitats de la comarca i les propostes de Vine al Pallars viu al Jussà. D’altra banda, a l’oficina de turisme de la Pobla de Segur s’hi mostraran les experiències de la Pobla, la Vall Fosca, les Falles i també comptarà amb un apartat sobre el Geoparc Orígens. Els continguts d’aquests aparadors es podran anar actualitzant fàcilment i serviran de complement a les tasques d’atenció al públic presencials. Amb aquestes pantalles visitants i locals podran tenir informació turística els 365 dies de l’any sempre que ho necessitin.