Vous êtes ici

Pallars de Foc: Foc, cultura i festa a Tremp

Nouvelles

Pallars de Foc: Foc, cultura i festa a Tremp

El proper cap de setmana, Tremp s'omple de foc, cultura i festa amb la sisena edició del Pallars de Foc. Del 27 al 28 d'abril, la localitat del Pallars Jussà acollirà una trobada de bestiari de foc amb cercaviles, concerts, espectacles de carrer i molt més.

La Cremablat, reina de la festa

En aquesta edició, el Pallars de Foc tindrà un element central: la Cremablat, l'àguila bicèfala emblema dels comtats de Pallars. Creada l'any 2007 per Dolors Sans, aquesta bèstia de foc de 78 quilos, feta amb fibra de vidre i ferro, és la protagonista dels correfocs i les celebracions més importants de Tremp. La seva espectacularitat i la seva simbologia la converteixen en un dels elements més esperats del Pallars de Foc.

Un espectacle únic

A més de la Cremablat, el Pallars de Foc comptarà amb la participació d'altres bèsties de foc de renom, com la Víbria dels Diables Voramar de Tarragona, la Gargola de Manresa, el Drac Carrincló de Lleida, el Gall Fer dels Diables de Valls d'Àneu, el Minotaure dels Diables Lo Minotaure d'Amposta, el Drac Espurna d'Espurna el Drac de Calafell, l'Extramoni de Balaguer i el Drac dels Dimonis de Massalfassar.

Un cap de setmana per gaudir

El Pallars de Foc és una ocasió única per gaudir d'un cap de setmana ple d'emocions, cultura i tradició. Amb els seus correfocs espectaculars, els seus concerts, els seus espectacles de carrer i la seva deliciosa gastronomia, el Pallars de Foc és una cita ineludible per a tots els amants de les festes populars.

No us ho perdeu!

Si voleu viure en directe un cap de setmana inoblidable, us animem a visitar Tremp del 27 al 28 d'abril i gaudir del Pallars de Foc.

Més informació:

·        

https://www.bestiari.cat/socis/tot-el-bestiari-festiu/

·        

https://www.ajuntamentdetremp.cat/