Vous êtes ici

Talarn Music Experience 2024 revela un cartell èpic per la seva 8a edició

Nouvelles

Talarn Music Experience 2024 revela un cartell èpic per la seva 8a edició

Lo Quiosc, Talarn - Aquest dijous, el Talarn Music Experience ha desvetllat l'esperat cartell de la 8a edició, consolidant-se com un dels principals festivals musicals del país. Del 18 al 21 de juliol de 2024 artistes com:  Antònia Font, The Tyets, Els Catarres, Guillem Gisbert, Figa Flawas, Sergi Carbonell, Meritxell Neddermann, Henrio, Dj Trapella, Ley Dj i Bego Martín Dj. participaran en un programa excepcional

Després de l'èxit de l'edició passada, que va veure l'ampliació a quatre dies, aquest any el Talarn Music Experience manté el mateix format, oferint quatre jornades plenes de música, gastronomia i l'entorn idíl·lic del Pallars Jussà. Amb aquesta nova entrega, el festival s'afirma com una cita imprescindible en el panorama musical català.

Les Estrelles del Cartell

La primera jornada, el dijous 18 de juliol, serà marcada pel ritme contundent de The Tyets i Figa Flawas, dos referents de la música urbana catalana. Dj Trapella acompanyarà aquests artistes, prometent una nit que ressonarà a través del temps.

El divendres 19 de juliol, Guillem Gisbert, després de liderar Manel durant 15 anys, emprendrà una nova etapa en solitari, amb el suport d'Enric Verdaguer i l'eclecticitat de Ley Dj per posar el punt final a la jornada.

El dissabte 20 de juliol, Els Catarres lideraran la nit, acompanyats per Sergi Carbonell en solitari i la fusió electrònica de Bego Martín Dj. Una experiència musical que ressonarà en la memòria dels assistents.

El diumenge 21 de juliol, Meritxell Neddermann obrirà la vetllada amb el seu segon disc d'estudi i Antònia Font protagonitzarà una cloenda majestuosa, convertint Lo Quiosc en un teatre a l'aire lliure.

Entrades ja a la venda

Les entrades per al Talarn Music Experience 2024 ja estan disponibles a través de la pàgina web del festival, amb opcions per a cada jornada i abonaments complets per als quatre dies. L'experiència també inclourà una zona village, oferta gastronòmica i una moneda pròpia, els TME, per a transaccions eficients dins del recinte.

Amb un històric de 90 concerts en set anys i més de 12.700 assistents, el Talarn Music Experience s’ha consolidat com una de les cites musicals més atractives de l'Alt Pirineu i Aran. El Festival compta amb el suport de l'Ajuntament de Talarn, l'IEI i el Consell Comarcal del Pallars Jussà. No et perdis aquesta nova edició on podràs formar part d'una celebració única.