Vous êtes ici

Vine a descobrir el món de la ràdio a l’epicentre

Nouvelles

Vine a descobrir el món de la ràdio a l’epicentre

El centre de visitants del Geoparc, acull aquest mes d’abril  una exposició sobre el món de la ràdio  en motiu del dia internacional d’aquest mitjà de comunicació.

L’exposició organitzada pel col·lectiu de radioaficionats del Pallars conté una petita mostra de receptors, emissors, antenes i altres aparells auxiliars. L’objectiu , a banda de celebrar el el 18 d’abril , dia internacional de la ràdio, és  apropar  als visitants aquesta activitat tècnica que permet l’autoaprenentatge de ciències com  l’electrònica, la física i altres tècniques digitals i que aglutina i apassiona a 2,5 milions d’aficionats arreu del món.

El tríptic  informatiu de la mostra  destaca 3 àmbits com a  principals d’aquesta afició:  la tècnica, la comunicació i les emergències. Per aquest motiu utilitzen el lema que quan tot falla, la ràdio funciona! Recordant que en casos de desastres on es produeixen interrupcions de comunicacions la ràdio continua funcionant.

Es pot visitar la mostra fins el 7 de maig a la planta d’exposicions temporals de l’epicentre, centre de visitants del Geoparc.