Vous êtes ici

Les carreteres del Pallars Jussà sortiran a la revista italiana ‘Motociclismo’

Nouvelles

Les carreteres del Pallars Jussà sortiran a la revista italiana ‘Motociclismo’

Un equip de periodistes fotògraf i un redactor, s’han desplaçat a les comarques lleidatanes aquest mes de maig amb la finalitat de mostrar la diversitat de l’oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida. El viatge l’ha organitzat el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida amb la col•laboració dels Centres de Promoció Turística de Catalunya (CPT) de Milà.

El press trip té l’objectiu de mostrar la diversitat i contrastos de paisatges de ponent gràcies a un reportatge al voltant del tram3 del Grand Tour Catalunya. El recorregut que creua les comarques lleidatanes Els periodistes de la revista italiana Motociclismo han pogut conèixer la diversitat de l’oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida i de la nostra comarca amb la visita d’ alguns dels establiments acreditats amb el segell de “Moturisme” .

Del Pallars Jussà l’equip italià ha visitat el Castell de Mur, Tremp i la Pobla de Segur, però també han visitat les comarques de l’Alta Ribagorça, la Vall d’Aran, el Pallars Sobirà i l’Alt Urgell , on han pogut gaudir des del romànic de la Vall de Boí, al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i al Parc Natural de l’Alt Pirineu on han gaudit d’activitats de turisme actiu.