Vous êtes ici

Descobreix el patrimoni del Pallars Jussà aquest hivern

Nouvelles

Descobreix el patrimoni del Pallars Jussà aquest hivern

Des de l’Epicentre, el centre de visitants del Geoparc Orígens es tornen a programar sortides guiades per descobrir el patrimoni natural i cultural de la comarca els diumenges al matí. S’han programat un total de 6 sortides guiades per professionals locals aquest primer trimestre del 2023.

Aquestes excursions tenen l'objectiu de difondre llocs menys coneguts entre turistes i locals amb noves propostes d’oci acompanyats de guies professionals de la comarca. Encetem el 2023 amb una novetat: el diumenge 15 l’ Isidre Juvé de guies Pallars guiarà la sortida als búnquers del Serrat del Tato a Figuerola d’Orcau, es tracta d'una bona oportunitat per conèixer els 9 búnquers que protegien la carretera d’Isona a Comiols. La segona cita serà eI diumenge 29 amb la descoberta de l’esllavissada de Puigcercós acompanyats del Jordi Panisello de l'empresa de geoturisme eureka sgn que ens explicarà la història d’aquest desastre natural.

Al febrer es podrà fer una sortida per interpretar els rastres a la neu amb Salvatgines i descobrir les trinxeres d’ Orcau. Al març, podrem conèixer les connexions planetàries dels estanys de Basturs i la biodiversitat del bosc de Ribera de Palau de Noguera.

En total s’han programat 2 sortides mensuals, en diumenges a les 10h amb un preu de 10 € (gratuïtes pels menors de 8 anys). Les reserves es poden realitzar a la web de pallarsclick: Reserves a: https://www.pallarsclick.com/ca/descobreix-el-patrimoni-del-pallars-juss...