Se encuentra usted aquí

El projecte de senders lo podall assoleix el seu objectiu de finançament amb el matchfunding «Arrela't»

Noticias

El projecte de senders lo podall assoleix el seu objectiu de finançament amb el matchfunding «Arrela't»

El projecte de consolidació de senders al Pallars Jussà, una proposta de l'associació Geobike Lo Podall ha aconseguit recaptar un total de 20.980 euros en la segona edició del Matchfunding Arrela’t a l’alt Pirineu i Aran . La iniciativa pretén que el Jussà sigui una zona de referència per a la pràctica BTT, i per aquest motiu volen disposar dels mitjans necessaris per donar continuïtat i estabilitat a la feina de recuperació de camins antics, així com a la creació de nous senders.

Aquesta segona edició del Matchfunding Arrela't ha finalitzat amb la recaptació de fons per als 6 projectes seleccionats. Les propostes, una per cada comarca de la demarcació, han sumat un total de 102.484 euros, dels quals 78.484 han estat aportats per la ciutadania i 24.000 per les administracions. Aquesta xifra supera el finançament aconseguit en la primera edició, duta a terme el 2020, quan es van recaptar 73.439 euros.

L'èxit d'aquesta segona edició evidencia la consolidació del Matchfunding Arrela't a l'Alt Pirineu i Aran, així com el valor que poden aportar aquestes fórmules de finançament alternatives. En total, 818 cofinançadors han apostat per invertir en iniciatives d'economia social al Pirineu.