You are here

L'Epicentre al programa lleida vola de nou

News

L'Epicentre al programa lleida vola de nou

A l'octubre el programa "Lleida vola de nou" de LleidaTV va venir a gravar a l'epicentre, centre de visitants del Geoparc. Aquest equipament de Tremp ha sigut un dels protagonistes del 2n capítol de la temporada dedicat a la cultura i el patrimoni de les terres de Lleida.

El Jordi Abella director de l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu va ser el presentador d'aquest episodi descobrint de la mà dels tècnics de cada zona què s'hi poden trobar els visitants. El programa parla dels valors naturals i culturals del Geoparc Orígens, de les construccions en pedra seca de Torrebesses i del patrimoni romànic de la Vall de Boí, 3 protagonistes que posen en valor l'entorn i encant natural de la província.

A l'epicentre, acompanyat de la Marta Palau tècnica en turisme i comunicació, Abella va visitar l'exposició permanent. El capítol també destaca la informació turística que es pot trobar a l'equipament i la difusió dels productes del Geoparc que hi portem a terme.

La província de Lleida compta amb un patrimoni exemplar i aquest programa pretén contribuir a la seva conservació i promoció. Podeu recuperar el capítol a:

https://lleidatv.alacarta.cat/lleidavoladenou/capitol/cap2---cultura-i-patrimoni