Se encuentra usted aquí

Al Pallars Jussà més d' una vintena de cases de pagès, allotjaments, restaurants i activitats s’apunten a la segona edició de Benvinguts a Pagès

Noticias

Al Pallars Jussà més d' una vintena de cases de pagès, allotjaments, restaurants i activitats s’apunten a la segona edició de Benvinguts a Pagès

 Durant els dies 3, 4 i 5 de juny, festiu local a part del territori coincidint amb la segona pasqua, els establiments participants oferiran visites guiades, activitats i productes. La iniciativa va destinada a visitants de zones urbanes amb inquietud per conèixer els motors econòmics i estils de vida de les zones rurals, donant a conèixer i promocionant els productors  locals o km 0.

 Al Pallars Jussà, algunes de les activitats són: conèixer les explotacions agràries de la comarca com el Parc de les Olors o Safrà del Pallars, fer excursions a cavall a la Vall de Manyanet o participar en tallers de cuina amb productes pallaresos i ecològics.

 A part de les visites i activitats, alguns allotjaments rurals i hotels de la comarca, juntament amb restaurants, s'han sumat a la iniciativa per garantir que l'escapada sigui còmoda i acollidora. Els restaurants participants ofereixen cuina tradicional pallaresa amb matèries primeres de productors  de la comarca.

 S'espera que la segona edició de Benvinguts a pagès sigui tan exitosa com la primera, que va mobilitzar uns 12.500 visitants a les explotacions agràries de tot Catalunya.