You are here

Nou article del Pallars Jussà a la revista "Sortida"

News

Nou article del Pallars Jussà a la revista "Sortida"

L'últim número de la revista Sortida va dedicar un article al Senderisme al Pallars Jussà, on explica que la nostra comarca ofereix un dels paisatges més diversos del país, que juntament amb el patrimoni cultural, geològic i paleontològic, fa que el senderisme sigui una de les principals activitats turístiques de la zona.

El Consell Comarcal promou diferents operacions per tal de realçar aquest patrimoni i potenciar-ne així l'atractiu turístic, que podrà ser descobert i interpretat pel senderista mentre gaudeix dels racons del Pallars.

Una de les principals actuacions serà la senyalització dels principals elements megalítics existents al municipi de Senterada, amb un total de 40 km de senders tematitzats.

També a Isona es crearà un sender històric d'uns 2 km, que ens portarà des de l'estació d'autobusos fins a la vila romana de LLorís i a Tremp, un sender natural en el transurs del barranc de la Font Vella.

Altres actuacions són la remodelació del Museu Paleontològic i dels Dinosaures del Pirineu i la implemantació d'un sistema de vídeo digital per visionar en directe les aus rapinyaires de la Serra de Sant Gervàs.

També hi ha iniciatives privades que treballen per potenciar aquest tipus de turisme, com són Vine al Pallars, viu el Jussà o el Cinquè Llac.

Documents relacionats